Nieuws

Altijd up-to-date

OrangeGas start in Zweden

1 week geleden
OrangeGas breidt haar netwerk van schone brandstoffen verder uit in Europa en gaat tankstations openen in Zweden. Zweden wordt na Nederland en Duitsland het derde land waar OrangeGas een netwerk van stations gaat bouwen en past in de ambitie om de grootste schone brandstoffen retailer van Noord-West Europa te worden.
Lees meer

SEAT neemt deel aan een nieuw Europees project om biomethaan uit afval te winnen

25 Sep
  • Het bedrijf zal in zijn voertuigen de biobrandstof testen die afkomstig is van stedelijke stortplaatsen
  • Het project dat zal lopen tot 2023, krijgt een totaalbudget van 4,3 miljoen euro
Lees meer

Openbaar vervoerder EBS rijdt met bijna 150 Groengas (CNG) bussen

19 Sep
EBS (Egged Bus Systems) is actief in de regio Waterland, Voorne-Putten en Haaglanden. Zij rijden op Groengas (CNG) met Mercedes Citaro NGT Hybrids. Inmiddels staat de teller op bijna 150 Groengas bussen.

 
Lees meer

OrangeGas ontvangt 2,6 miljoen subsidie voor Waterstof Amsterdam en Utrecht

9 Sep
OrangeGas heeft afgelopen week definitief een DKTI subsidie* toegekend gekregen ter waarde van 2 miljoen voor het realiseren van waterstoftankstations in Amsterdam en Utrecht. Samen met de eerder toegekende Benefic subsidie komt het totaal toegekende bedrag op 2,6 miljoen.

 
Lees meer

OrangeGas opent Groengas tanklocatie in Zwolle

22 Jul
Aan de Marconistraat 17 is een nieuwe locatie geopend waar CNG auto’s de goedkope en schone brandstof Groengas kunnen tanken. De landelijk centraal gelegen tanklocatie biedt 24 uur per dag de gelegenheid om te tanken met de pinpas, Maestro, MasterCard, V-pay, Visa, Multi Tank Card en Travelcard.

Door de samenwerking met het Amigo tankstation van Varo Energy is het landelijk denkkende netwerk van OrangeGas verder uitgebreid naar 82 tanklocaties. Andere Groengas tanklocaties van OrangeGas in de buurt zijn: Windesheim, Kampen, Staphorst en Ommen. Zwolle is de 13e tanklocatie in Overijssel.
Lees meer

OrangeGas start met verkoop HVO100 (biodiesel)

4 Jun
OrangeGas is afgelopen maand gestart met de verkoop van HVO100 op locatie Geesbrug. Dit is een logisch gevolg vanuit de strategie van OrangeGas die een mix van schone brandstoffen aanbiedt. OG verkoopt al jaren Groengas via inmiddels een netwerk van 130 stations in Nederland en Duitsland en is in 2018 gestart met EV-snelladers. In 2020 worden de eerste waterstof stations geopend.
Lees meer

‘Bijdragen aan een beter milieu voor mens en dier!’

3 May
Dirk Koolen, eigenaar van Second Love Food en rijdt op Groengas van OrangeGas. Hij heeft zijn bedrijf opgericht om voedselverspilling tegen te gaan. Second Love Food is opgericht in 2017. ‘Ik ontdekte dat bij veel bedrijven goed voedsel wordt weggegooid, omdat het bijvoorbeeld niet meer in het concept past, maar nog uitstekend eetbaar is’. Inmiddels zijn 20 leveranciers aangesloten bij Marktplaats in voedselverspilling en 5 afnemers.
Lees meer

Gasgeven! OrangeGas vertrouwt op 100% Groengas van VERBIO en zet meer groene PK’s op de weg

12 Apr
Hannover/ Leipzig, 10 april 2019 – OrangeGas is in Duitsland de samenwerking aangegaan met Verbio voor de levering van 100% Groengas (CNG) op de Duitse markt. 100% Groengas wordt door VERBIO gecreëerd in drie fabrieken in Saksen-Anhalt en Brandenburg uitsluitend uit lokaal landbouwafval en stro. De VERBIO-technologie is in eigen huis ontwikkeld en is uniek op wereldschaal. Er zijn op dit moment 853 CNG-tankstations in Duitsland. Met de samenwerking met OrangeGas levert VERBIO nu in totaal 126 van deze tankstations.

 
Lees meer

De Audi A3 Sportback G-tron 1.5 TFSI. 131pk.

22 Mar
De Audi A3 Sportback G-tron was de eerste aardgasauto van Audi. Deze auto werd in 2013 geïntroduceerd en was daarmee de eerste Audi die Aardgas met benzine combineerde. Ontzettend populair onder de CNG-rijders vanwege de krachtige motor en vertrouwde kwaliteit van Audi. De auto is vanaf nu weer leverbaar.
 
Lees meer

Hier met die troep!

18 Mar
In het kader van Landelijke Opschoondag op 23 maart hebben we een landelijke actie waarbij auto-prullenbakjes worden uitgedeeld.
Lees meer

Orangegas trotse co-sponsor van SC Cambuur (Leeuwarden)

29 Nov. 2018
Met gepaste trots kunnen we melden dat we ons voor 1,5 seizoen aan SC Cambuur hebben verbonden als co-sponsor.

Marcel Borger van OrangeGas: “Met OrangeGas zitten wij in een positieve fase met onder andere onze uitbreiding in Duitsland. Op dit moment telt ons netwerk 121 stations van schone brandstoffen. Leeuwarden is onze thuisbasis en hier hebben wij veel vaste en trouwe klanten zoals Omrin, Waaksma, Witteveen en Nivo Noord. Onze burgemeester Ferd Crone is ook al jaren fan van rijden op groengas. Met deze sponsoring kunnen wij samen met Cambuur aan een positieve toekomst werken.”

Algemeen directeur Ard de Graaf is uiteraard zeer verguld met dit nieuws. “OrangeGas is niet alleen een mooi en betrouwbaar bedrijf, de waarden die ze uitdragen passen ook goed bij die van ons. Niet voor niks is duurzaamheid een belangrijke pijler bij de ontwikkeling van het nieuwe stadion. We zijn dan ook trots en blij dat we de samenwerking kunnen intensiveren.”  
 
Lees meer

OrangeGas blijft netwerk uitbreiden in Duitsland

23 Oct. 2018

Hannover/Heerenveen, 23 oktober 2018. OrangeGas heeft zes CNG-tankstations in Hannover gekocht van Enercity Contracting GmbH. Vanaf 1 november 2018 beheert OrangeGas de tanklocaties. Het netwerk in Nederland en Duitsland groeit hiermee naar 121 tankstations.

Lees meer

Update nu onze Spaar App!

12 Oct. 2018
We hebben de OrangeGas-app verbeterd en diverse functies positief veranderd. Je behoudt door de update je gebruikersnaam en huidige aantal Happy Points. 
 
Lees meer

ORANGEGAS NEEMT 5 GROENGAS TANKSTATIONS OGO CNG OVER

3 Oct. 2018

OrangeGas heeft per 1 oktober 2018 de 5 Groengas tankstations van OGO CNG overgenomen. OGO CNG was een samenwerking van Tamoil en Essent. De stations bevinden zich in Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, aan de A2 bij Beesd en A27 bij Nieuwendijk. Met deze 5 tankstations komt het netwerk van OrangeGas in Nederland op 80 tankstations en met Duitsland totaal op 115 tankstations. Met 80 stations is OrangeGas marktleider openbare Groengas tankstations in Nederland.
Lees meer

OrangeGas gaat door in het sponsoren van Eredivisie vrouwenvoetbal speelsters

17 Sep. 2018

OrangeGas sponsort vanaf heden voetbalspeelster Soraya Verhoeve van Ajax en Nadine Noordam van ADO Den Haag die uitkomen in de Eredivisie. Zij rijden met elektrische scooters van OrangeGas.
Lees meer

Waar komt Groengas vandaan?

11 Sep. 2018

Altijd al afgevraagd waar Groengas van OrangeGas vandaan komt?
Lees meer

De Rooy Transport over op OrangeGas

7 Sep. 2018
De Rooy Transport-Logistiek en OrangeGas starten een duurzame samenwerking. Er kan vanaf heden Groengas van OrangeGas getankt worden bij AVIA Houten (T’Goy) aan de Beusichemseweg 58 bij De Rooy Transport-Logistiek.
Lees meer

Rijschool Eigen Wegwijs doet het graag anders

2 Jul. 2018
Gert-Jan, eigenaar van Eigen Wegwijs uit Harderwijk is de eerste duurzame rijschool van Nederland. Als enthousiaste Groengas-rijder zit hij al bijna 9 jaar in het vak. Hij was betrokken bij het verwezenlijken van de eerste Groengas pomp in Harderwijk. "Later hoop ik dat mijn dochters kunnen zeggen dat hun vader het anders heeft gedaan en bewust keuzes heeft gemaakt voor de toekomst", aldus Gert-Jan. Duurzaamheid is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Gert-Jan is trots op zijn duurzame rijschool en ook de volgende auto gaat rijden op Groengas!
Lees meer

OrangeGas breidt netwerk Duitsland verder uit naar 35 tankstations

20 Jun. 2018
OrangeGas haar netwerk met CNG-stations uit in Duitsland met de overname van 12 CNG-stations van Mabagas Kraftstoff.
Lees meer

Sponsor OrangeGas koopt international Desiree van Lunteren vrij voor transfer naar SC Freiburg

15 Jun. 2018
International Desiree van Lunteren is door haar privésponsor OrangeGas vrijgekocht bij de huidige landskampioen en bekerwinnaar waardoor zij haar droomtransfer naar het buitenland uitkomt. Voor het nieuwe seizoen heeft Desiree voor één jaar getekend bij de Duitse topclub SC Freiburg.
Lees meer

OrangeGas en Vollenhoven Olie openen gezamenlijk twee groengas tankstations in Tilburg

25 May. 2018
Vanwege de vraag van klanten naar meer groengas tankstations in Tilburg hebben OrangeGas en Vollenhoven Olie de handen ineengeslagen en openen gezamenlijk twee groengas tankstations.
Lees meer

Profvoetballer Desiree van Lunteren is de nieuwe ambassadrice van OrangeGas

12 Apr. 2018
Desiree van Lunteren rijdt duurzaam op 100% groengas in de nieuwe Volkswagen Polo TGI gesponsord door OrangeGas.
Lees meer

Opening Plettenberg Duitsland

10 Apr. 2018
Leuk stukje in de Duitse media over de heropening van CNG tankstation Plettenberg
Lees meer

Locaties Duitsland

31 Jan. 2018
Op onderstaande adressen kunt u vanaf nu ons vinden in Duitsland.
Lees meer

OrangeGas wil Europa veroveren en start in Duitsland

25 Jan. 2018
Met de aankoop van 13 aardgas/cng tankstations in Duitsland heeft OrangeGas de eerste stappen gezet buiten Nederland.
Lees meer

Update nu de nieuwe App...

21 Nov. 2017
En blijf up-to-date!
Lees meer

Vol (Groen)gas met Anice Das

17 Oct. 2017
Wij volgen Anice Das op weg naar de NK Afstanden
Lees meer

Meewind en OrangeGas gaan Nederland ontdieselen

4 Jul. 2017
Grootste landelijke netwerk van groene tank- en laadstations groeit naar 1000 locaties.
Lees meer

Praktijkonderzoek afvalfinzamelvoertuigen

23 May. 2017
De druk op gemeenten om duurzaam te opereren en aandacht te geven aan het milieu en de leefomgeving wordt steeds groter.
Lees meer

The Only Way is UP!

25 Apr. 2017
Hét duurzame groengas evenement van Nederland!
Lees meer

Positieve energie volgens Autorijschool Kruidhof

9 Jan. 2017
“Wij vinden het een goed voorbeeld voor de toekomstige bestuurders, om bij het rijden van een auto rekening te houden met het milieu.”
Lees meer

Van Driel Groep kiest voor 100% Groengas bij de uitvoering van het leerlingenvervoer in Almere

8 Dec. 2016
De Brabantse vervoerder levert daarmee een concrete bijdrage aan de luchtkwaliteit in de gemeente.
Lees meer

OrangeGas overhandigt Groengas-certificaat aan A.Hak

6 Dec. 2016
Door te kiezen voor de schoonste brandstof van dit moment zet het internationaal opererende familiebedrijf een volgende stap in verduurzaming wagenpark
Lees meer

Vervoerder Munckhof en OrangeGas tekenen Groengas-overeenkomst Regio- en Leerlingenvervoer

18 Nov. 2016
Vervoerder Munckhof en OrangeGas tekenen Groengas-overeenkomst Regio- en Leerlingenvervoer voor 3 jaar ter waarde van ruim € 2 miljoen. Dankzij de ondertekening levert Munckhof een concrete bijdrage aan een schoner milieu door te kiezen voor schoonste brandstof van dit moment.
Lees meer
     Privacy & cookies  |  Disclaimer
© 2018 OrangeGas BV. Alle rechten voorbehouden